Theefit Teatime!

Al het leukste theenieuws en thee-weetjes van het theeliefhebbers team.

Ja stuur mij Theefit Teatime!

We gaan je uiteraard niet spammen en al je gegevens worden alleen door ons gebruikt voor "Teatime".

Optimaal genieten van thee & uw gezondheid!
Naar
Voor 13.00 besteld is morgen in huis! Geen verzendkosten boven 39,95!

Kwaliteitsverschil

icon_samenstellingEen kopje thee is snel gezet. Maar om echt te kunnen genieten van de gezondheidsvoordelen van thee, is de kwaliteit van groot belang.

Helaas is de meest gedronken thee het standaard theezakje. Het bevat nagenoeg geen gezonde stoffen en is bedoelt om snel een smaakje af te geven.

Het beste kunt u daarom compleet afstappen van de standaard theezakjes en alleen losse thee gebruiken van de beste kwaliteit!

 

Omdat wij naar thee kijken vanuit een gezondheidsperspectief, gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit thee.

Op basis van onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit en samenstelling van verschillende theesoorten hebben wij ons assortiment samengesteld.

 

Theefit PearlywhitesWat maakt onze thee anders?

Bij Theefit gaan wij niet alleen uit van de beste kwaliteit thee, maar kijken wij ook naar de unieke gezonde eigenschappen die een thee bevat. Zo zijn er in ons selectieproces goede kwaliteit theesoorten afgevallen, simpelweg omdat ze niet voldeden aan onze gezondheid- en kwaliteitseisen.

Onze unieke theemelanges zijn ontwikkeld om te ondersteunen bij specifieke doeleinden. Zo bieden wij smaken aan die helpen ontspannen voor het slapen gaan, ondersteunen bij de vetverbranding of voor een verbetering zorgen van uw algemene gezondheid.

Wij zijn uniek in het combineren van theesoorten of kruiden die zowel de smaak als de werking van de gezonde stoffen in thee vergroot.

Bij Theefit krijgt u niet alleen de beste kwaliteit en smaak, maar ook een optimale opname van alles wat ons theeassortiment te bieden heeft!